Parhaat suomalaiset pop-artisti

Pop-musiikki on aina ollut kaikkein suosituinta musiikkia, josta kertookin oikea nimi eli populaarimusiikki. Tätä musiikkilajia kuunnellaan suurella volyymilla ulkomailla ja myös meillä Suomessakin. Suomi onkin täynnä todella vakuuttavia pop-artisteja, joista jokainen tekee toistaan parempaa musiikkia. Viime vuosina pop-tähtien määrä onkin noussut huimasti ja uusia pop-tähtiä tulee jatkuvasti lisää.

Etenkin uusien naisartistien määrä on noussut todella paljon viime vuosien aikana, kun yhä useampi artisti tuulee yleisön suosioon. Suomen pop-musiikki tarjonta tunnetaankin erittäin korkealaatuisista artisteista, joista osa on pitänyt paikkaansa kivenkovasti jo vuosikymmeniä. Nämä artistit ovat olleet vanhempiemme suosikki tähtiä nuoruudessa ja jaksavat vieläkin ilahduttaa uusilla kappaleilla, joita kuuntelee jopa nykynuoriso. Yksi tällaisista artisteista on esimerkiksi Kaija Koo, joka on jo tehnyt menestyksekkäästi musiikkia monia kymmeniä vuosia. Hän oli nuorison suosikki tähti, kun vanhempamme olivat nuoria ja hän täyttää edelleenkin Hardwall-areenan nuorilla. Hän on yksi Suomen pop-musiikin legendoista, joka pitää erittäin tiukasti kiinni menestyksestään. Suomen pop-tähdistö onkin laaja ja tähtiä löytyy joka puolelta. Suomen pop-artistilista koostuu Kaija Koon laisista ikuisuus tähdistä, kuin myös yhden kappaleen uutuustähdistä. Tässä artikkelissa esittelemmekin muutaman suomalaisen suositun pop-muusikon, jotka ovat tehneet lähtemättömiä vaikutuksia suomalaisten sydämiin.

Antti Tuisku

Antti Tuisku pääsi yleisön suosioon vuonna 2003 Idols -laulukilpailusta. Hän tuli kilpailussa kolmanneksi, mutta on edelleenkin tunnetein pop-artisti kyseisen vuoden kilpailusta. Hän aloitti uransa kiitoliidolla suoraan Idols – kilpailun jälkeen, eikä ole vieläkään jäänyt pois kyydistä. Hän tekee edelleenkin jatkuvasti uutta musiikkia ja saavuttaa jatkuvasti enemmän ja enemmän suosiota osakseen. Hän on Rovaniemeltä kotoisin oleva muusikko, joka on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisten teinityttöjen sydämiin. Hän esiintyy edelleenkin jatkuvasti julkisuudessa, musiikin kautta kuin myös erilaisten televisio sarjojen kautta. Tänä vuonna hänet jopa nähdään Vain Elämää – televisiosarjassa.

Chisu

Chisu eli oikealta nimeltään Christel Sundberg on myös tehnyt jättämättömän vaikutuksen suomalaisten sydämeen. Hän ei ole tehnyt vaikutusta pelkästään teinityttöjen sydämeen, vaan on onnistunut valloittamaan äitiemmekin sydämet omalla musiikillaan. Hän on saanut hurmattua suomalaiset omalla heleällä ja hennolla äänellään ja chanson – tyylisillä kappaleillaan. Chisun ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2008, joka loi hänelle samalla tien menestykseen. Hän on yksi Suomen taitavimmista naisartisteista, joka näyttää tietä muille pop-artisteille omalla hieman erikoisella tyylillään. Hän on myös saanut urallaan Emma-palkinnon ja sanoittanut ja säveltänyt musiikkia myös muille artisteille. Hän on esimerkiksi sanoittanut Sannin biisin Sabotage, Ihana ja Kohtalon oma.

Pop
Pop

Vesala ja PMMP

PMMP oli aikoinaan jokaisen teinitytön lempi bändi ja bändin kappaleiden lyriikat osataan edelleenkin ulkoa. Jokainen on varmasti aikoinaan lumoutunut esimerkiksi PMMP pikkuveli – kappaleesta, jota laulettiin suihkussa. Nykyään Vesala kuitenkin tekee soolouraa ja onkin saanut valloitettua suomalaiset erikoisilla kappaleillaan. Hän on yksi tämän ajan persoonallisimmista tähdistä, joka on luonut aivan oman musiikkityylinsä. Hän luo musiikin omanlaisiksi ja lumoaa kuuntelijat rytmillä ja mukaansa ottavilla melodioilla. Hänen sanoituksensa ovat myöskin hyvin maistuttavia, joka on ollut osana suureen menestykseen tänä päivänä. Hän onkin tänä päivänä yksi suomen suosituimmista hipsteritähdistä.

Elastinen

Elastinen on Suomen suosituin hip hop tähti, joka on antanut pop-musiikkiin oman hip hop vivahteensa. Elastinen on ollut osana suomalaista musiikkia jo monia vuosia ja pitää edelleenkin paikkaansa Suomen kovimmissa artisteissa. Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho on saanut luotua lähtemättömän vaikutuksen rytmikkäillä kappaleillaan ja ollut osana luomassa Suomi hip hoppia.